pole theatre croatia link croatia pole camp link sfitness facebook

Što je S Fitness?

S Fitness poseban je način tjelovježbe inspiriran S factorom. Kombinacija je joge, pilatesa i plesa. Ono što najviše doprinosi prekrasnom osjećaju nakon treninga individualni je pristup te činjenica da svaka polaznica pronalazi svoj način kretanja, plesa, zabave i opuštanja. To je razlog iz kojeg se polaznice potiče na oslobađanje sebe i svoje osobnosti, praćenje laganog, nježnog vala u glazbi. Glazbu koristimo kao inspiraciju i izvor energije, a plešemo na vlastiti ritam i osjećaj. S Fitness potiče svaku ženu na ostvarenje svih mogućnosti i otkriva tajnu uživanja u vlastitoj osobnosti.

Vježbe za oblikovanje tijela i poboljšanje tonusa mišića prilagođene su ženama. Oblikovano i skladno žensko tijelo, te dobra kondicija doprinose kvaliteti života. Ples koji je vrhunac našeg sata donosi veliku slobodu pokreta, oslobađa se iznutra kao odraz individualnosti i posebnosti svake žene. Zajedno učimo slušati glazbu, pronaći vlastiti ritam, usporiti kretnje, slušati SEBE i spoznati ili ponovno probuditi vlastitu SENZUALNOST. Šipka postaje naša nova najbolje prijateljica. Ona spaja vježbu i ples i element je čiste zabave. Ona nam daje osjećaj slobode, osjećaj da možemo letjeti, da nas ništa ne sputava. Još važnije, da naše tijelo nema granica, da smo sve sposobne izvesti elemente koje smatramo neizvedivima. Ona je izričaj naše osobnosti i otkrivene ženstvenosti. Ona nas pridržava kada mislimo da ćemo pasti. :)

Cilj S Fitnessa je sretna, zadovoljna, samosvjesna žena sa senzualnim pokretima, OSMJEHOM na licu, te velikim srcem za druge žene i ljude općenito. Stvaranje novih prijateljstava, pozitivne atmosfere i poticajnog odnosa prema okolini dodatan je poklon za trud na treninzima.

Ima li ljepšeg osjećaja od izlaska sa treninga s ogromnim osmjehom i još većom željom za ponovnim dolaskom?? Probajte i saznajte! :)
s fitness