pole theatre croatia link croatia pole camp link sfitness facebook

S FITNESS BONTON

Naši satovi pomno su osmišljeni, sigurni za polaznice te u isto vrijeme poučni, zabavni i korisni. U našoj dvorani nema predrasuda, atmosfera je pozitivna, poticajna i opuštena. Povjerljivost i diskretnost naše su najvažnije vrijednosti. Kako bi očuvale kvalitetu rada na zadovoljstvo svake od nas, molimo vas da zajedno poštujemo neka pravila.

  1. Dolazite na vrijeme. U slučaju da malo kasnite, uđite u dvoranu najtiše moguće, nađite slobodno mjesto i smjestite se bez da ometate opuštenu atmosferu našeg work-outa.
  2. Molimo vas da u garderobi ostavite cipele u kojima ste ušle izvana, te mobitele i ostale naprave koje mogu ometati trening. Skinite nakit i ostavite u garderobi. On oštećuje našu najbolju prijateljicu.:)
  3. Brinite o vlastitoj sigurnosti na način na koji i mi brinemo o vama. Ne pokušavajte izvoditi elemente koje još niste teorijski naučile uz instruktoricu. Teže elemente uvijek izvodite uz asistenciju.
  4. Nemojte pričati dok instruktorice mudro, detaljno i zanimljivo objašnjavaju nove pokrete. Mogle biste propustiti važan tehnički detalj.:) Isto tako, uživajte u plesu drugih cura, nemojte pričati i ometati njihovih 5 minuta. Ako trebate ranije izaći s treninga, obavite to diskretno u pauzi između plesova.
  5. Ako ste ozlijeđeni ili bolesni, obavijestite instruktoricu o tome prije sata, tako da vam po potrebi preporuči izmjene u vježbama prilagođene vašem trenutnom stanju.
  6. Budite slobodne zatražiti objašnjenje elemenata onoliko puta koliko vam je potrebno. Instruktorice će uvijek rado ponovno izvesti svaki element, objasniti i asistirati.
  7. Ako znate da nećete biti u mogućnosti doći na trening, javite se na vrijeme našoj koordinatorici i dogovorite mogući termin za odradu. Odrade su moguće u grupama istog ili nižeg stupnja, kada se oslobodi mjesto.
  8. Fotografiranje u našem studiju i na treninzima zabranjeno je, osim u slučajevima prethodnog dopuštenja od strane instruktorica.
  9. Posjetiteljima nije dozvoljen ulazak na treninge.
  10. Podmirite svoju članarinu na vrijeme.
Plešite, podržavajte se, plješćite si, zabavljajte se, družite i uživajte!!!
s fitness bonton slika