pole theatre croatia link croatia pole camp link sfitness facebook

Izjave polaznica

S Fitness - najbolji trening ikada! to je odmor za dušu, nemoguće postane moguće, emocije i tijelo su slobodni... van svakodnevnih okvira! Tu naša mašta dobije krila, a glava bude u oblacima :)))

Gabriella

S Fitness je odmor za moje misli, veliko opuštanje nakon radnog dana. Uz S Fitness i cure s kojima treniram uvijek ima zabave, plesa, smijeha, ali i puno nježnih trenutaka. Iz dana u dan jedna drugoj se sve više divimo i to je ono što mene ispunjava i čini sretnom; učim, vježbam i istodobno uživam u tome.

Barbara

S Fitness – ostvaren dječji san za letenjem!

Ana

Što Sfitness znači za mene? Erotski ples uz metalnu šipku? Striptiz? NE!!!
Ja postajem sretna, zadovoljna, samosvjesna žena senzualnih pokreta, žena sa osmijehom na licu. Koliko poznajete STVARNIH žena u 45-oj koje Vam to mogu reći? Da su zadovoljne i sretne u svom tijelu?
Ja mogu! A znate li zašto? Jer sam otvorena srca, u drušvu drugih žena, također otvorenih, toplih srca, bila spremna - otvoriti se. Bez obzira na razlike u godinama i životima, mi zajedno ponovno učimo slušati glazbu. Za sebe mogu reći da prvi put zaista ČUJEM glazbu i UŽIVAM u njoj! Pronalazim vlastiti ritam, usporavam svoje kretnje. Uživam u svakom pokretu, jer ne slušam samo glazbu, već kroz glazbu slušam i čujem sebe. Oslobađam svoju osobnost... Spoznajem i opetovano budim vlastitu senzualnost. Šipka postaje moj oslonac, moja prijateljica. Ona spaja vježbu, glazbu, ples i mene samu. Šipka je most koji briše udaljenost između mene i prostora, mene i ostalih u grupi. Udaljenost nestaje, sve granice su pale.
ZA SVE VAS
- koje ste spremne otkriti, upoznati i uživati u svom drugom ja,
- koje ste spremne pronaći, vidjeti i voljeti unutarnju ljepotu u sebi i drugima
MOGU OBEĆATI
- nećete se razočarati
- otkrit ćete ljepotu i snagu koju vam više nitko ne može oduzeti,
- i što je još važnije - naučit ćete ju dijeliti sa ostalim predivnim ženama, sa osmijesima koji zrače iz svakog vašeg pogleda, pokreta, riječi...

Goga