pole theatre croatia link croatia pole camp link sfitness facebook

FAQ

Definitivno da. Donja dobna granica je 18 godina, a gornje nema. Godine nisu važne. Kile nisu važne.

Fizička spremnost nije važna. Na tome radimo postepeno i pomno organizirano. Svakim satom stječe se sve veća svjesnost vlastitog tijela, vidno poboljšanje tonusa mišića, a time i osobno zadovoljstvo i samopouzdanje.

Ne. Kod nas sve žene „znaju“ plesati.

Pleše se na unutarnji osjećaj, na vlastiti ritam i povezanost s glazbom. S Fitness organiziran je u stupnjeve. Sve žene kreću od prvog stupnja. Na prvom satu ste praktički sve početnice, bez iskustva. :)

S Fitness nije tečaj. To je oblik redovnog fitnessa.

Organiziran je u stupnjeve čisto iz razloga što sve žene kreću kao početnice u toj vrsti fitnessa, i sve moraju steći neke osnove. Nakon osnovnog programa zapravo potpuno uživate u treningu, sve vježbe izvodite sigurno i graciozno, te pokrete na šipci koje niste mogle ni sanjati izvodite s lakoćom u svom plesu. To su 2 sata tjedno samo za Vas!

Važno je da se osjećate udobno.

Preporučamo tajice ili donji dio trenirke, te top ili majicu bez rukava. Na početnim stupnjevima vježbamo bose.

S Fitness isključivo je sport i ples. Nema striptiza u obliku u kakvom ga zamišljate.

Muškarcima pristup nije nipošto dozvoljen. Nema fotografiranja i objavljivanja fotografija bez dopuštenja. Vaša diskretnost apsolutno je zajamčena kao u svim fitness studijima. Tijekom svog plesa i svakog treninga radite pokrete i elemente koji Vam se sviđaju i u kojima se ugodno osjećate.

s fitness faq slika